Лохан: Педофилите кои го управуваат Холивуд го убија и Хит Леџер


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Линдзи Лохан тврди дека Хит Леџер бил”лошото момче на Холивуд”, па поради тоа станал проблем за педофилите од врвот на Холивудската пирамида, откако тој се прослави како Џокер во The Dark Knight.

„Тие веќе не можеа да му веруваат. Знаеа дека има голема уста, а и големи мадиња. Тој знаеше секогаш да ја каже вистината и да биде директен“, вели Лохан.

„Знаеше многу тајни од филмската индустрија и не се плашеше јавно да говори за нив.”

Поранешната детска ѕвезда Линдзи Лохан била многу блиска со Леџер. Често се дружеле во нејзиниот стан во Менхетен помеѓу снимањата.

„Тоа не беше самоубиство. Не било случајно предозирање. Секој во индустријата ја знае вистината. Тој беше избран. Беше пример на нас останатите да не го следиме. Тој беше последниот од лошите Холивудски момчиња.”

Хит Леџер умре 22 Јануари 2008 година од, како што пишуваше во официјалниот извештај за смртта, случајно труење со лекови на рецепт. Оваа смртоносна комбинација на лекови кои беа пронајдени во телото на Леџер, не би ја препишал ниту еден лекар.