Вебкафе

Lickster ве учи како правилно се лиже: Апликација која би го сменила машко-женскиот однос

Со оглед на фактот дека денес постојат апликации за сè и сешто, зошто да не постои и апликација која ќе ги тренира мажите како правилно и добро орално да ја задоволат својата поубава половина.

Урнебесниот скеч доста добро покажува зошто таквата апликација би била ужасна идеја. Еве ја лажната реклама за апликацијата Lickster.

Advertisements
To Top