Леташе меѓу пречките: „Појачано“ Фиќо го запали асфалтот


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Доказ дека форматот и димензиите на автомобилот не се предуслов и пречка за иновативните автомеханичари од него да направат моќна и бескомпромисна машина која ќе го гори асфалтот под своите гуми.