Авто мото

Лексус ЛФ-1: Најубавиот и најдобриот до сега! (фото+видео)

Јапонските ковачи се број еден кога станува збор за изработка на мечови, а исто така ќе може да се каже и за Лексус во светот на СУВ возила.

Всушност тоа сугерира ка новиот концепт на ЛФ-1 Лимитлес е прикажан во Детроит. Ова е дефиниција за вештината која ја поседуваат јапонците во креирање на еден автомобил.

Како и да е, во Лексус се посебно горди на високите естетски вредности и прикажаа една лимузина во подруг облик. Како и самиот концепт, овој автомобил во поглед на погонот нема граници, па така може да се прифати се, од класика до хибрид.

Она што е познато е дека ваков дизајнерски квалитет ќе ги краси иидните модели, а и многу веројатно е дека ќе се продолжи со креирање на 22 инчни тркала. Што се однесува до ентерирот него го краси минималистички дизајн со потполни дигиталистички израз.

To Top