Легенда: „А бе, сам че го испеглам, ебаго“ (снимка)


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Јака најава за овогодинешниот прилепски Пиво Фест од легендата Игор Џамбазов кој ќе биде водител на манифестацијата. Јако ја скина на прилепски.