Лазаров задоволен со пресудата за случајот „Шамари во Центар“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


По изрекувањето на пресудата за Томислав Лазров кому му беше одредена условна казна од шест месеци доколку во рок од две години не стори ново кривично дело.

Тој во изјава за медиумите не сакаше да ја коментира одлуката на Кривичниот суд.
Повтори дека жали за стореното и дека повеќе нема да прави нови кривични дела.

Лазаров не сакаше да коментира како неговото признание и пресудата ќе влијаат за останатите обвинети во случајот „шамари во Центар“ со цел да не и наштети на постапката.