Лада Нива е закон за на снег!


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓На споредбениот тест во сериозни снежни услови, Лада Нива ја „издува“ останатата конкуренција. Причина повеќе, ако ви треба теренско возило за не многу пари, а со екстра капацитет, не треба многу да се двоумите што да одберете.