Лучиќ ја „разоткри“ Меркел: Ангела имала љубовна афера со Наќе од кичевско Ижиште


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Српскиот теоретичар на заговори и пар други професии, Дејан Лучиќ, ја „разоткри“ Ангела Меркел. Море, ја испусти, ќе и растури фамилија. Сега ни останува да го најдеме извесен Наќе, да го замолиме да се јави кај бившата му љубов, да ја потераме работава за Европска унија додека Меркел уште има влијание таму. Балканско лудило пуштено „на најјако“.