Авто мото

Лада 6х6

Сосема обична Лада Нива беше претворена во чудовиште на шест тркала кога во свои раце ја подзедоа механичарите од Garage 54 на кои не им недостасува креативност, имагинација и знаење. Новата „Нива 6х6“со пет врати и две задни осовини совршено се носи и со најтешките теренски пречки, наведува Јулиан Рабе од германскиот „АутоБилт“.

To Top