Краток документарец на Горан Попоски за манастирот во Зрзе

Краток документарен фил за Манастирот Зрзе во Прилеп – Македонија, и легендите, мистериите и историјата кои циркулираат околу него на младиот, но надежен фотограф и филмски документарист од Прилеп, Горан Попоски.