Кош со нога од центарот со кошаркарска топка – тоа го може само Де Брујне (видео)

Фудбалерот на Манчестер Сити и белгиската репрезентација, Кевин де Брујне постигна кош со нога од повеќе од половина терен оддалеченост.

За време на припремите со репрезентацијата пред неколку дена, Де Брујне снимаше прилог за телевизиски магазин на кошаркарски терен.