Копчињата прскаат под налет на бомбастичните гради од Саманта


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Оваа дисциплина е специјалност на бујната Саманта Лили. Нејзините бомбастични гради се „душмани“ за копчињата од тесните кошули.