Кога Риситас „разбра“ дека Apple ќе продаваат држач за монитор од 999 долари


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Светот не престанува да прави ремет и да го бомбардира со критики гигантот Apple за нивниот држач за монитор од 999 долари.

За тие што не се упатени во оваа ценовна и производствена лудорија од Apple – овој технолошки гигант произведе и пушти во продажба нов ултра добар монитор по цена од 5.000 долари. Е, тој монитор од 5.000 долари не доаѓа со држач, туку истиот мора дополнително да си го купите – по луда цена од 999 долари.

За тие во Европа, сите цени на производите од Apple во најдобар случај се исти со американските, само наместо во долар, завршуваат со суфикс евро.

Еве што има да „каже“ за тоа Риситас, човекот со најлудо смеење на светот.