Кога небото „ќе ти удри ќотек“: Грбот на еден велосипедист кој го зафати невреме со град на трка (снимка)


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Тим Деклерк засекогаш ќе ја памети втората етапа од велосипедската трка Критериум ду Дофин, во Франција.

Велосипедистите морале да возат додека паѓал град со големина на топче за пинг понг . Најлошо од сите учесници во трката минал Деклерк кој добил силни повреди на грбот.