Две макијата – 1758 денари, цеден сок – 799 денари, бадеми – 2399 денари – такви би биле цените без НИВ


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Кога ЗУЕЊЕТО ќе стивне, ние умираме. Мали,а толку неоходни.