Видови бонуси


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Првиот бонус во историјата е поделен од страна на компанијата Кока Кола во 1887 година. Доделениот ваучер на сопственикот му овозможи бесплатна чаша сок. Резултатот од оваа промоција беше фантастичен, бидејќи во 1895 година Кока Кола се продаваш ширум земјите во САД.

Луѓето кои добиваат бонуси се среќни, без стрес, а нивото на анксиозност е многу пониско за разлика од групата на луѓе кои ништо не примиле. Истото се случува и со бонусите кои се достапни на сајтот Кладење.мк.

Бонус за добредојде

Бонусот за добредојде е наменет за сите нови корисници кои ќе отворат сметка во таа обложувалница. Овој вид на бонус е најголемо оружје за привлекување на нови корисници, а најдобрата понуда во моментов ја има обложувалнциата на Bet365 каде што нудат максимум 25 евра и тоа без никакви услови.

Рилоуд бонус

Овој вид на бонус е достапен за сите корисници. На пример има одреден ден, па ако направите уплата баш тој ден, тогаш вашата уплата ќе биде дуплирана. Ваква понуда може да најдете во обложувалницата на 1xBet.

Кешбек бонус

Обично овој бонус го даваат на лојални корисници. Се состои од тоа, доколку вашиот облог биде губитен, вие имате можност да си ја добиете уплатата назад, односно имате можност повторно да ја изиграте.

Бонус без депозит

Да, постојат и такви бонуси, но најчесто овие бонуси се наменети за нови корисници со цел да ја тестираат обложувалницата, па подоцна доколку останат лојални, средствата од бонусот ги повлекуваат.