Кога на паркингот е гужва, а возачот не го владее маневрирањето „во тесно“


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Видеото започнува со безопасниот излез на џипот од паркингот, но наскоро сè тргнува наопаку. Возачот стапнува на педалата и го удира автомобилот со задниот крај. И наместо полека да го исправи возилото, да застане и да го чека доаѓањето на сопственикот и полицијата, тој повторно дава гас. Овој пат, задниот крај на BMW е оштетен, а Toyota исто така добива удар. Во секој случај штетата е голема, но за среќа нема повредени.

Control your acceleration. from r/IdiotsInCars