Кога ќе се изнервира лебед

Џон Волтерс планирал да игра голф со своите пријатели. Но, наместо опуштена атмосфера, го снајде малку понепријатна ситуација.

Имено, видеото направено на терен за голф во американската држава Џорџија покажува дека неговите планови биле спречени од прилично голем и агресивен лебед.

Откако Џон ја смести топката во дупката, лебедот се втурна кон него и започна да го напаѓа, а кутриот играч на голф избега.

Глетката ги насмеа неговите соиграчи, но и тимот на социјалните мрежи.