Кога ќе научиме дека биковите не се волови – брутални родео сцени


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Овие каубоиве запнале да ги јаваат и тоа од бес, за атракција. А тие најдобро знаат дека биковите не се волови, па да ги јаваме и малтретираме.