Кога фризерот ти е уметник по душа – креативност пуштена „на најјако“


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Кога станува збор за фризура со заплетување, потплетување, подврзување и други видови на „плетенки“ како фризерски дизајн, Фарух Шамуратов е вистински уметник.