Вебкафе

Кое дно сме: Кога Македонија ќе се добере до прво место, не го пушта ни за жива глава

Статистичка прогресија на топ десет земји со најголема стапка на невработеност од 1981 до проценка за до 2025.

Кога еднаш Македонија ќе си влезе во игра, таму во септември 1996 година, во „оваа престижна трка“ за првото место, благодарение на нашите политичари, упорно ја бие битката за да се искачи на тронот. Си влегува директно на седмо место и до декември стигнува на второ. А кога еднаш ќе се добере до првото место, таму во февруари 1998 година – не го пушта ни за жива глава. Факт – Македонија игра на долги патеки. Политичари – фала што се трудите да сме постојано во топ десет на листата.

Advertisements
To Top