Класична „Буба“ претворена во фраерски мат-црн спортски кабриолет


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Дизајнерот Дени Кордал трансформираше класичен модел на Фолксваген „Буба“ од 1961 година во фраерски спортски кабриолет во мат црна боја.