Ќути, не било страшно!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Тешко на Германците. Црно им се пишува, ако „се прашуваат“ нашиве медиуми.

21-12-zagaduvanje-mediumi1