Кирстен Нелсон – секси модел од конзервативно семејство


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Кирстен Нелсон е секси фотомодел и зависничка од фитнес која на Инстаграм знае како да ги прикова погледите и вниманието од таа популација врз својот профил. Поради тоа, без проблем вртка над 200.000 фанови и следбеници.

A photo posted by Kristen Nelson (@calikristenxo) on

Нејзиниот животен избор за професијата модел и начин на живеење предизвика проблеми во нејзиното конзервативно семејство, но како што вели самата, таа најде нови пријатели чија поддршка безрезервно ја има на нејзиниот пат до славата.

A photo posted by Kristen Nelson (@calikristenxo) on

A photo posted by Kristen Nelson (@calikristenxo) on

A photo posted by Kristen Nelson (@calikristenxo) on