Жешко

Ким и бившата асистентка тандемски „во елемент“

40-годишната американска ријалити ТВ ѕвезда Ким Кардашијан ја промовираше новата колекција „Твист“ на СКИМС со поранешната асистентка Стеф Шеферд. Остатокот на сликите.

To Top