Кејвина Ктела – албанска „бомба“ со бескомпромисен сексапил

Кејвина Ктела е фотомодел, актерка, ТВ водителка и бивша кандидатка за Мис Албанија во 2017 година.

Има 22 години и живее во Тирана. Покрај родната земја како матична адреса, многу време поминува и во Италија и Швајцарија.

Оваа фатална Албанка е популарна и на Инстаграм, а кога ќе видите какви фотки „пука“, ќе ви биде јасно и зошто е славна на „социјалата“. Бујни облини, руса коса, заводлив поглед – „свето женско тројство“ на кое паѓаат сите мажи.