Ќе се наежите кога ќе чуете како 28 тромбонисти ја отсвирија Бохемиската рапсодија (ВИДЕО)


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Дури 28 тромбонисти ги здружија силите за заедно да ја отсвирија Бохемиската Рапсодија.

Нив ги собра Кристофер Бил, тромбонист и Јутјубер, а песната ја отсвирија за Меѓународниот фестиовал на тромбоните 2018.

Кристофер оваа изведба ја нарече „свој таен проект“, а во составот беа и некои од најталентираните свирачи на тромбон на денешницата.