Ќе биде женкариште од малиов


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Најпрвин ја „поучи“ типката да не ја прави „дакфејс“ фората за селфи фоткање, а потоа покажа и докажа дека ќе биде Казанова кога ќе порасне.