Предности на Блекџекот во живо

Блекџекот во живо

Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Блекџекживо е одлична игра со карти. Кога играте ќе ви биде претставен дилер во живо и може да бирате кај кого ќе играте. Дилерите еден од друг доста се разликуваат па може да изберете по ваш вкус. Играњето се одвива во реално време со помош на најновите технологии. Имате опција и чет во живо преку кој може да се консултирате со дилерот. За секакви потешкотии и слично може да се обратите кај дилерот и тоа е одлично. Однесувањето кон дилерот и слично исто така е наведено во правилата на онлајн казиното и добро е да се запознаете со нив. Најголем проблем кај онлајн казината беше што луѓето не веруваат на софтвер. Со овој вид на игри е решен тој проблем, па така може да играте со дилер кој ќе го гледате и со кого ќе контактирате преку веб камера. Тоа ќе го направи играњето една одлична авантура.

Блекџекот во живо

Блекџекот во живо ви нуди можност да разговарате со дилерот

Четовите во живо одлично функционираат и се хостирани од страна на дилерот во живо. Па така при играње нема да се почувстувате осамено што е случај кај некои други верзии. Разговорот во живо ќе ви го приушти искуството кое го имате при играње во некое традиционално казино. Дилерите на чет се многу љубезни и пријателски настроени кон играчите па така нема да имате никакви потешкотии при комуникацијата.

Правилата за Блекџек лесно се учат, во почетокот ви требаат само оние најосновните правила. Па потоа со тек на време вие ќе се надоградите и ќе ги изучите и напредните правила. Играчите најчесто запираат кога збирот на нивните карти е од 16 до 21, а ако имаат 11 или помалку најчесто земаат уште една карта. Играчите имаат право да земат колку што сакаат карти, но нивниот збир не смее да биде над 21. Доколку земате повеќе карти, поголема е веројатноста да надминете збир од 21, па така добивката оди во казиното, односно добива дилерот. Главно правило е дека треба да бидете најблику до 21.