„Кавга“ која ќе ве насмее до солзи: Не им се давај, малечка!


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Служејќи се најдобро и „најжестоко“ што може со својот бебешки јазик, малата Лилјана отворено им се караше на своите родители кои ја обвинија дека си играла со храната за кучето, а таа тврдеше дека не ја чепкала истата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Good News Movement (@goodnews_movement) on