Катјушка – новото бомбастично руско чудо на Инстаграм

Се вика Екатерина, но преферира нагалено да ја викаат Катјушка, па на тоа име е регистриран и нејзиниот Инстаграм профил, каде има над 40.000 следбеници.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? (@katyshka2208) on

Обожава да патува, а тоа нејзино искуство го пренесува на социјалните мрежи „зачинето“ со егзотични, сексапилни и провокативни фотографии од нејзините бујни облини.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? (@katyshka2208) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? (@katyshka2208) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? (@katyshka2208) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? (@katyshka2208) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? (@katyshka2208) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? (@katyshka2208) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? (@katyshka2208) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? (@katyshka2208) on