Каролина демантира – Јас нема да тужам!


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Откако прво Град Скопје најави дека ја откажува Новогодишната прослава, веднаш изреагира менаџерскиот тим на македонската пејачка која требаше да биде ѕвезда на вечерта, најавувајќи дека ќе поднесат тужба до градските власти.

На крајот се јави и самата Каролина, која на својот ФБ профил напиша дека таа се оградува од тужбата и ја поздравува одлуката да им се помогне на оние на кои им е најпотребно.

22-12karolina