Кармата беше „брза кучка“ ако играш неспортски на Олимпијада (снимка)

Кинеската лизгачка Фан Кесин очигледно е скарана со фер и спортското натпреварување.

На трката во брзо лизгање направи неспортски потег кој и се удри од глава. На снимката се гледа како на противничка од Канада ѝ фрла предмет под нозе. Од него се сопнува и Канаѓанката, ама и самата Кесин.