Карате вештини на дело: Стојанче Ангелов „во елемент“ во Челопек


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Ако некој се сомнева во генерал Ангелов. 😀