Карате мајсториште на дело – искрши сè, па на крајот и… (видео)


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Перформансот одеше по план до моментот кога требаше да се крши со глава. Оттука тргна наопаку.