Тевчев од ТВ24 „пеан“ од Анѓушев дека „го растурил за Фени“


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


После изјавата на Слаѓана Тасева, претседателка на невладината „Транспаренси интернешанл“, за закани упатени до неа од страна на вицепремиерот Кочо Анѓушев, поради обвинувањата кои ги изнесе „Транспаренси“ за негова наводна вмешаност во продажбата на „Фени индустри“, се јави уште еден новинар кој открива дека била „искаран“ од Анѓушев за истата работа.

Владимир Тевчев од ТВ24 кој вели дека доживеал слично однесување од вицепремиерот. Според Тевчев, на пуштањето во употреба на автоматот Демир Капија-Смоквица, Анѓушев го викнал на страна и го искарал за неговите прилози за комбинатот.

Извор: Фокус