Брутално: Како полицијата во Америка ќе ве „реши“ ако пиете алкохол на улица (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Брутална реакција во текот на апсењето, едноставно, не смеете да пиете алкохол, не смее да се види што пиете, а не пак да пробате да се опиете.