Како кинескиот јазик „го собра“ на тастатура – видео кое вреди да се изгледа


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Кина по многу нешта со право ја сметаме за „башка планета“.