Како функционира 5G – „за“ и „против“ аргументи


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Се чини дека 5G технологијата постојано добива лоша репутација. Претходно ѝ припишуваа вина за зголемената стапка на заболени од рак, аутизам, па дури и ја наведуваа како причина за неплодност. Сега ѝ ја припишуваат пандемијата со коронавирусот.

Затоа, The Verge објави ново видео во кое објаснуваат сè што треба да знаете за 5G технологијата.