Како да одолееш на ваква провокација?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Алексис Фалон е обична девојка од Лос Анџелес која добро знае како да го привлече вниманието, посебно кога се наоѓа пред фото објективите.

На Инстаграм потврда за тоа доаѓа од нејзините речиси 400.000 следбеници, кои во чекор ги следат нејзните атрактивни и провокативни фотографии.

Сака фитнес, сака секси долна облека, а својот изглед добро го има наплатено бидеќи се занимава со „моделинг“ кој почесто бара и отфрлање на што е можно повеќе „крпчиња“ од телото во име на жешки фото сесии.