Јункер јавно ја ремети Тереза Меј за нејзиното танцување?


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Кога претседателот на Европската комисија Жан-Клод Јункер ќе земем некого „на заб“ за да го ремети – му нема спас.

Овој пат делуваше дека „на пик“ ја зеде британскиот премиер Тереза Мај, па исто како неа, и тој почна да танцува пред да одржи говор. Ова предизвика смеа кај публиката која се сомневаше дека ја имитира Меј.

Минатата недела на конференција на Конзервативците таа излезе и потанцува во ритамот на „Денсинг Квин“.

Пред тоа, во Јужна Африка танцуваше со локални деца.

Јункер потоа негираше дека ја „реметел“ Меј јавно за нејзиното танцување.