Јавни шамари за Ројтерс од арапскиот министер за енергетика: Јас со вас завршив, ако сакате прашувајте ги другиве (снимка)


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


На прес-конференцијата на ОПЕК која се одржуваше во Виена новинарот на Ројтерс имаше прашање за саудискиот министер за енергетика, Абдулазиз бин Салман ал Сауд. Истиот министер кој во два претходни наврати разговара со Ројтерс, а Ројтерс не пренесува ништо како што тој кажал. Министерот реши дека нема што и трет пат да разговара со претставник на агенцијата.