Јанева фотографирана на плажа во Ханиоти?

До неколку портали во текот на вчерашниот ден пристигнале исти или слични фотографии од специјалната јавна обвинителка Катица Јанева фотографирана на плажа во Ханиоти.

Според ставовите на правните експерти, наместо на плажа во Грција, Катица Јанева би требало да се наоѓа во притвор. Наводно, на истата плажа е фотографиран и нејзиниот син Лазар.

Обвинителката Вилма Русковска засега нема спроведено сериозна истрага со предистражни мерки за својата колешка, таа ја остава да одмара во Грција.

Минатата недела ОЈО го пронајде и вториот телефон на Јанева, но, тој бил форматиран.

Како и да е, ако се на одмор – убаво да си поминат и да им биде пријатно летувањето. Од нас толку.