Ја сметаат за најатрактивна политичарка во регионов, па и пошироко


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Ана Гроздановиќ ја сметаат за најзгодна српска политичарка. Има 25 години и е активистка на Социјалистичката партија на Србија од Ниш.

Ана завршила Правен факултет во Ниш, и станала член на СПС, чиј лидер е Ивица Дачиќ, на 18-годишна возраст, така што веќе има политичко искуство.

Повеќе од 100.000 луѓе ја следат на Инстаграм, и неретко ја опсипуваат со комплименти за нејзиниот изглед.

Откако стапила на политичката сцена, Гроздановиќ ги собра симпатиите како на спрската така и на јавноста во другите земји.