„Изгледаш како џиновска вагина“ – на интернет ја реметат за овој моден избор

Австралиската новинарка и водителка Силвија Џефрис предизвика лавина од коментари со својот фустан, кој на многумина (прилично оправдано, ако се земе во предвид колку може да е „расипан“ еден човечки мозок за насекаде да гледа женски полов орган) им личеше на огромна вагина.

Расправата за розовкиот фустан отиде толку далеку што и 31-годишната водителка во текот на телевизиската емисија мораше да проговори за истиот.

За тоа време на Твитер се растурија со коментари за нејзиниот фустан.

„Дали Силвија Џефрис е огромна вагина? Ми се допаѓа тоа што го рециклирала стариот чаршаф од баба од 1986 година во нослива вагина“, беше еден од коментарите.