Вебкафе

Фотки кои ги чинеа живот: Десет фотографии направени секунди пред трагедија

Велат дека за добра фотографија е клучен вистинскиот момент, но за овие луѓе тоа воедно било и моментот после кој следела фатална трагедија по нивните животи. И додека некои од нив токму позирањето ги одвело до смрт, другите едноставно не можеле да ја спречат трагедијата која ги снашла.

Еве ги некои од најбизарните, но и најморбидни фотографии, направени неколку мига пред трагедија, кои ќе ве потсетат колку се и животот и смртта непредвидливи.

Advertisements
To Top