Вебкафе

Итрите финти со кои Costco ги тера муштериите да трошат што повеќе пари кај нив

На овој начин, поточно со овие финти – како постојаното преуредување на продажните простори и преместување на стоката за додека да го најдете она кое ви треба, да се принудите себеси да не одолеете да купите уште некои работи кои не ви требаат, Costco стана една од најмоќните мултинационални корпорации во и надвор од САД.

Најпопуларно

To Top