Инстаграм не толерира брадавици, но нејзините се уште стојат! (фото)

24 годишната манекенка Сахара Реј со некоја магична моќ успеа да ја надмудри строгата цензура на Инстаграм и да објави фотографија на која јасно се гледаат брадавиците.

На никој не му е јасно како тоа се случи, бидејќи сите останати девојки мора да ги цензурираат фотографиите на кои што се гледа „забранетата зона“. Во оваа волшебна фотографија, кое за некое чудно се уште стои, можете да уживате во продолжение.

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on