ШОКАНТНО: Сопругата му ја сокри облеката за не оди на лов, но тој сепак замина! (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сопругата му ја сокрила облеката за да не оди на лов. Но ниту тоа што имал само гаќи, ниту тоа што надвор било -20 степени не го спречи да скокни на моторната санка и да замине в шума во лов на волци. Кога друг Русин го видел овој необичен ловец, морал да го сними.

Откако му објасни дека жената се обидела да го спрече, му кажа дека поминал и 15 километри. Запирањето не беше залудно. Камерманот му кажа дека во близина видел волчји трагови и му кажа дека на 10км има ловџиска колиба каде што може да најде нешто и да облече. Му го понуди капутот, но голиот ловец одби бидејќи е „пролет и сонцето свети“.