Инцидент на промоција на долна облека: Напалени се нафрлија врз моделот

PUBLISHED by catsmob.com

Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Во еден од ноќните клубови во Минск, на презентација на дизајнерска долна облека, моделот Оксана се најде во небрана и незгодна ситуација кога на неа се нафрли група напалени мажи (и една жена, што е за право, како што се гледа на фотката) со раце гладни за женско месо.

Мажите се нафрлија на кутрата девојка, ја раскинаа нејзината долна облека и почнаа понижувачки да ја допираат манекенката и да ја исмеваат.

За среќа, обезбедувањето на клубот реагираше со голема брзина за да ја заштити Оксана, која помина со помали модринки. Но, моралните повреди беа многу поголеми. После овој инцидент, таа го напушти бизнисот како модел.